- آشنایی با بیشه دراز
- شعر و بیشه دراز
- د.م(عاشق بيشه دراز)
- سيب سرخ لبت
- راهي نمانده
- مي خواهم از تو بگذرم
- بر شاخه ی شکسته ی خشکم، تبر نزن
- يار مشكل گشا
- دلگیرم از ....
- مرثیه برای بیشه دراز
- ناسپاس
- قلب شکسته
- آخرین غزل
- غزلی برای غزل
- ننگ عشق
- رویای بیشه
- غزلی برای خداحافظی
- افسوس و آرزو
- افسوس وآرزو
- نخلهاي بي نشان
- "غزل تازه"
- انتظار
- پرواز
- یلدای انتظار
- شوق ديدار
- دو رباعی برای بیشه دراز
- در راه مانده
- فصلي براي عاشقي
- جا مانده...
- قلب شکسته
- باغ خشکیده
- تقدیم به مادران آسمانی
- تو بهتری
- نقش ماه
- سبزه زار خیال
- امشب بیا کنار غزلهای من بخواب
- به یاد تو
- ماندانا ملکی
- دکتر علی اصغر آذرپیرا
- عیسا نصرالهی
- حاج عباس حسنی
- م-ملکی
- حاج بختیار بیگ زاده
- نورمحمد صحرایی
- خاطره
- د.م(عاشق بيشه دراز)
- لیست مطالب
- استاد مراد نصرالهی
- میثم بیگ زاده
- زنده یاد اورام نظری
- زنده یاد شامحمد صحرایی
- استاد محمد رضا شجريان
- استاد شهرام ناظری
- استاد رضا سقایی
- نماز اول وقت
- دو بيتي هاي عاشقانه و عارفانه بسيار زيبا و تک تک
- بچه های چه شوره
- بچه های دیروز بیشه دراز و چه شوره
- یک خاطره ی شیرین و ساده ی روستایی
- شعرهای خاطره انگیز
- اصالت ذاتی یا تربیت خانوادگی
- مطالب جورواجور و زیبا
- از زندگی دیروز
- آن روزها
- یادش بخیر قدیما
- بیشه دراز و یک پایان
- داستانهای شیرین
- بدون توضیح
- یاد
- کتاب تاریخ صفویه تالیف:سجاد نظری
- خاطرات آقای سیستانی
- دکتر علی اصغر آذرپیرا
- رضا عبداله زاده
- جعفر نظري
- محمد حسین کریمی
- یک سند تاریخی
- آلبوم تصاویر
- بیشه دراز و شهدا
- شهید نعمت نظری
- درخواست و توضیح
- شهید جبار نادعلی پور
- شهید غلام بازدار
- شهید علی مومنی
- شهید یوسف نظری
- شهید علی بیگ زاده
- شهید مراد نادری
- شهید علیمراد نصری
- شهید رحمان عبدالی
- شهید نعمت اله ملکی
- شهید حسین ملکی
- شهید نعمت اله شیری
- شهید ناصر ملکی
- شهید حسن علایی
- شهید یارمحمد صحرایی
- شهید علیمحمد صحرایی
- شهید حیدر احمدی
- شهید مهدی عبدالهی
- شهید کوچکعلی نظری
- شهید هدایت صحرایی
- شهید مصطفی شهری
- شهید علیرضا آذزپیرا
- شهید حمیدرضا صحرایی
- شهید نصراله آبسالان
- شهید محمد آبسالان
- شهید احمد خدادوست(اروانه)
- شهید خداداد نصرالهی
- شهید عبدالمحمد ملکی
- شهید شیرمحمد مومنی
- شهید ریاض نصرالهی
- شهید سبزی خوب آیند
- شهید محمد (شیخ محمد)ملکی
- شهید عبدالکریم نظرزاده
- شهید نیازعلی مومنی
- به امام زمان(عج)
- دل تنگی های من
- جامانده و بیشه دراز
فصلی برای عاشقی
فصلی برای عاشقی
عاشق شدی اما، برای عاشقی دیر است*
دیگر مسیح عاشقان، مصلوب تقدیر است*
اینجا به رسم ساکنین خطه ی آن سو*
هر کس که عاشق شد، سزایش تیغ شمشیر است*
حرفی نزن از مردی نامردمان شهر*
کاینجا اگر ردی ز مردی بود زنجیر است*
هرگز ندانستی که جرم عاشقی اينك*
محکوم به دشنام و ننگ و قلب و تیر است*
روزی که حرف من برایت شور عشق است*
دیگر برای عاشقی بسیار دیر است.
د.م عاشق بیشه دراز
آمار بازدیدکنندگان
کاربران امروز21
کاربران دیروز29
بازدید کل584253
سیستم آمار بازدیدکنندگان
کاربران دیروز29
بازدید کل584253
سیستم آمار بازدیدکنندگان
دیدگاهها
موفق باشید.
علی جان سلام اینم انتقاد که کردی// اینم حسادت داره/ پخشش میکنم تا خنک بشی
شما نه نظري هستي نه بيشه درازي و من بعد نظراتت پخش نميكنم/ همو شهدايي كه ازشون اسم ميبري همشون به نوعي شاعر و عاشق و هنرمند بودن نميدونم نظرت در مورد من به خال لبت اي دوست گرفتار شدم چيه آيا لب و خالي در بين هست آيا امام شهيدان نبايد شعري اينچنيني مي سرودن... لطفن ديگر قداست و پاكي بيشه درازيهاي با فرهنگ را خدشه دار نكن و موجب رنجش نشو/ نظري كه هيچ مطمئنم بيشه درازي هم نيستي/ شعر و شعور و عاشقي و دوستي و شادي جز جدايي ناپذير زندگي مردم ميباشد و بايد مورد توجه قرار بگيرد. لطفن برو و بيشتر از اين با اي كارا روح و جسمت آزار نده// بدرود نبی اله بيگ زاده
پاس می کردن شما خیلی ببخشید . . . بی خیال ، مجبور شدی کردی بنویسی وگرنه خودت هشت غلط داشتی خرسرت . خیلی مراقب خودت باش
خفته اید ای مهربان همسایگانم/پس کجا رفتست آن احساس پیشین هم دردیتان باهم.
دست بردارید از این لج های بی ارزش.
اگر مردید دست در دستی نهید آنسان بسان رهنوردانی که در این کوره راه زندگی گم گشته اند مسکوت....ای وای...ای وای
mohrem جان اینم ی نظره/ لج و لج بازی نیس ی نوع نقد و غلط گیریست. متاسفانه همه به اسم کامنت نمیذارن واسه همینه که ی کم سمت و سوی دیگه پیدا کرده و از حالت نقادی بیرون اومده/ مرسی نبی اله
سلام بذار هر چی دوس دارن بگن تخلیه میشن فقط فحش ندن هر چی بگن منتشر میکنم/
سلام نظری تمام نوشته هات هستن هر چند خودت را معرفی نکری د.م را مجرم خطاب نمودی/ فرمودی این سایت جای مغازله نیست به حاج رضا گفتی درود بر شرفت و...حرفای دیگه... من تا بحال نشنیدم غزل و شعر عاشقانه و عارفانه زشت باشه نقد بکن خیلی هم خوبه اما نه از روی تفکر بسته و فکر بد. با سپاس نبی اله
نبی... ورچه عرض یاسین بردینه. با تشکر از د.م برای ارسال شعرای زیبایش و با تشکر از شما نبی عزیز.
سلام بر دوست خوبم خواستی بگی نبی.../ کاش مینوشتی/ بابا من از یاسین دفاع کردم عمه کسرا بودن ایراد گرفتن/ مرسی از نگاهت/ نبی...
عمه کسرا فطق موئلفه خلط نیسه كي برده همزه نداشتيه و اي كلمه ور ياسين پيش پا افتادو بقیه خوون/بی انصافی کردینه/ انشای هم خووه خلطي نشونم به/یاسین جان با اجازت پخشی کرم.
بنده چند ماه افتخار شاگردی شما را داشته ام و خوبیهای شما و منش نیک شما را فراموش نمیکنم.
خدا شاهد است که با ارسال این اشعار قصد خودنمایی نداشتم که اگر میخواستم به روش های دیگر و آسان تر عرض اندام میکردم. چند هفته پیش نبی الله را دیدم و بحثی پیش اومد و این قضیه مطرح شد و این پیشنهاد خود نبی الله بود که نشان از تفکرات مدرن ایشان دارد. حتا نبی تا قبل از این نمیدانست که من اهل شعر و شعر گفتن هستم و تعجب میکرد. به هر حال شما خود قضاوت کنید با این جو مسمومی که وجود داره جایی برای معرفی کردن آدمی باقی میمونه. من که این کار را نمیکنم و از نبی جان هم میخواهم به دیگران نگوید. در پایان دست شما را میبوسم و برایتان آرزوی سلامتی و طول عمر دارم.
از د م که شعرهای زیبا سروده است وبرای سایت میفرستد بسیار متشکرم، از همه ی کسانی که نظر میگذارند هم متشکرم
نکته ای که باید از آن غافل نبود ، رعایت ادب واحترام به دیگران ونظرات آنهاست ، بی احترامی وتوهین اصلا"جایگاهی ندارد وچیز زشتی است وانجام آن هنر نیست !!
نقد باید عالمانه باشد یعنی باید در مورد آن مطلب دارای مهارت وتخصص باشی وبعد هم از سر دلسوزی باشد وبرای اصلاح. واز همه مهمتر باید موضوع را مورد نقد قرار داد نه شخص را !
در اینجا می بینیم که بیشتر نقد افراد است تا نقد موضوع ومطلب !!
دوستان لطف کنند با ارسال مطالب مفید وگذاشتن نظرات خوب ومحترمانه باعث پربارشدن بیشتر سایت شوند تا سایت بتواند پیام مردم ما را به گوش همگان برساند وهمه از آن بهره مند شوند.
ما پیشینه ارزشمندوغنیی داریم ، وقتی که مردم ما در سالهای دور قبل از 1320 بچه هایشان مدرسه رفته اند، وقتی که اولین تحصیل کرده های منطقه از ماست ، وقتی که پدران ما بچه های خود را برای ادامه تحصیل به شهرهای اطراف می فرستادند اینان سرمایه کمی نیست وباید قدر آن را بدانیم وبا رفتار درست این سرمایه راحفظ کنیم .
تقدیم به شما
........................
بر من بباران،
رگبار اندیشه ات را
قلبم را نشانه بگیر،
شلیک باورت را
نترس آزاد مرد،
این تن،
پیشترها،
از مسلسل اندوهت،
بارها و بارها
جان داده است.
لطفا جهت رفاه حال این بیشه درازی اصیل، 24 ساعت بعد از گذاشتن کامنت بنده این قسمت را از صفخه اصلی حذف کنید و یا در قسمت مطالب قرار دهید که هر کسی که علاقه داشت به آنجا مراجعه کنه یا کلا حذف کنید. به هر حال مدیریت سایت با شماست. ضمن -نظری- اگه میتونی اصالت را بخش کن.
با تشکر
د. م. بیشه درازی اصیل تر
پارتي بازي ؟؟؟پرونده؟؟؟؟
كاش ميدونستي حاج رضا كيه و كاش ميدونستي د.م عاشق بيشه دراز كيه//سپاس
وبلاگ جنابعالی را با 4 تا بازدید کننده و دو سه تا شعر مخصوص خودت رو هم دیدیم.این بنده خدا د. م. که ادعایی نداره که اینقد بهش حساس شدین. من بالشخصه شعراشو خوندم و خوشم اومد.
چو بشنوی سخن اهل دل، مگو که خطاست
سخن شناس نئی جان من، خطا اینجاست.
حاج رضا سلام راس میگی اینا معر هستن// شما شعر بفرستید
در این زمانه، عاشقی و شاعری بلاست*
عاشق اگر شوی به تو انگ هوس زنند*
شاعر اگر شوی به تو و عشق تو جفاست*
عاشق نشو، زمان صداقت گذشته است*
شاعر نشو که جمع رفیقان چه بی صفاست*
اینجا به رسم انجمن ساکنان غم*
پاسخ به حرمت غزل و عشق، ناسزاست*
از من نپرس از نسب و نام و پیشه ام*
وقتی حسد و حقد و عداوت، ز آشناست*
هرگز نمی شود که من و تو یکی شویم*
وقتی مجال طبل غرورت، پر از صداست*
لعنت به من اگر که ز عشق تو دم زنم*
تا در میان ما غزل و شعر بینواست*
بالا بلند من که نگاهت صمیمی است*
اینجا کسی برای نگاهت تو را نخواست*
باید که از میان پل و بیشه بگذرم*
شاید جدایی من و تو حکمت خداست*
دیگر غزال من، هوس عاشقی نکن*
کاینجا تمام بیشه ی شهرم، دغل سراست.
.......................................................
درود خدا بر د.م عاشق بيشه دراز عاليست. واقعن شما عاشق واقعي بيشه دراز هستي. سپاس بيگ زاده نبي اله
قضاوت با دوستان و بازدیدکنندگان از کی تا حالا شعر زشت شده.همه ی شعرا شعر عاشقانه سرودن تا عشق نباشد زندگی هم نیست تا عاشق نباشی ایمان هم نداری/ آره راست میگی نظری زیاد داریم خودتون را خوب معرفی کردی
هر كس هر چي دوس داره ميتونه بگه ما هم توسايت ميزنيم د.م هم دوست منه و عاشق بيشه درازه و هرگز نميره.در ضمن بيشه دراز با آدماي خوب و اجتماعيش شناخته شده است نه با آدماي تنگ نظر. بعضيا كه تحمل شنيدن و خوندن يك غزل خوب و زيبا ندارن با عث ميشن كه بعضي از طوايف ديگه به ما انگ بزنن و ما را با القابي كه همه ي مردم بيشه دراز از آن مبرا هستن صدا بزنن. مرسي از شما خاطره عزيز ما ادامه خواهيم داد تا تمام مردم ما را با نام نيك بشناسند. بيگ زاده
در ابتدا از جناب آقای محمدحسین برادر ارجمندم که از طرف بنده پاسخ -نظری- را دادند تشکر می کنم. مشکل ما همین تنگ نظری هاست که متاسفانه وسعت دیدمان را تا درب منازلمون محدود و کوتاه کرده وگرنه چه ایرادی دارد در زمونه ای که هرکسی به نوعی از زندگی تکراری خودش به دلیل فاصله گرفتن از اصالت و هویت واقعی خود دچار دلتنگی شده و به تنگ آمده است برای سبک کردن دل خود یکی شعر بگوید یکی شعر بخواند و دیگری آواز گوش دهد. به هر حال از لطف دوستان ممنونم ولی ما را دیگر با این سایت کاری نیست. در دنیای مجازی سایت های بیشماری برای ارائه مطالب و عرض اندام هست هرچند برخی درک این موضوع برایشان دشوار است. والسلام.
والعاقبه للمتقین.
مگه بیشه درازی ها اهل شعر و بیان نیستن چه حرفا و حدیثا چون سایت بیشه درازه دیگه هیچی نباید داخلش باشه نظری جان وسعتت را زیاد کن.
آفرین بر این همه استعداد و حاضرجوابی
واقعا از این مشاعره لذت می برم
و این فکر خوبی است که از این به بعد هم ادامه داشته باشد.
لذت بردم. خداییش این غزل خودش میتونه به یه شعر کامل تبدیل بشه.
در این زمانه عاشقی و شاعری بلاست
از من نپرس از نسب و تیره ی خودم
لیکن بگویمت نسبم از خود شماست
آن عابد عزیز غزل واره ی دلم
می پرسد از تبار رفیقی که آشناست
آن کوچه های کاه و گل بیشه ی شما
آکنده از ترانه و شعر و غزل سراست
از دال و میم شاعریم تو همین بدان
آموزگار غم، نسبم تیره ی رضاست.
حرف دال و م تو سخت ببرد اندیشه
لطف کن با غزلی ناب اشارت بنما
بازگو از نسب و تیر و تبار و ریشه
این آقای د. م. شاعر توانا و چیره دستی است و
تعجب من از این است که چرا ایشان را معرفی نمی کنید.
ایشالا بعدن معرفی میشه
شعر زیبایی را خواندم و لذت بردم.
شاعر بمانید.